Uncategorized

Een dildo kopen doe je alleen of samen

Een dildo, dat is toch voor mensen die geen echte penis kunnen krijgen? Welnee! Het merendeel van de volwassen vrouwen heeft een dildo in haar nachtkastje, of ze nu vrijgezel is of niet. Voor lesbische koppels is het een goede manier om te penetreren, maar ook hetero vrouwen en homoseksuele mannen met een gezond seksleven willen soms wel eens wat anders. Voor zichzelf alleen, of juist om samen met iemand anders extra te genieten. Wil je een een dildo kopen en schaam jij je voor een bezoekje aan een sexwinkel? Probeer dan eens een online sexshop, de keuze is overweldigend. Je hebt het bijna direct in huis en je kan oneindig vergelijken.

Er is een geschikte dildo voor iedereen

Groot, klein of een maat er tussenin? Zacht siliconen of juist hard plastic of misschien wel glas of metaal? Realistisch of juist met extra veel ribbels en noppen? Geschikt voor vaginaal of anaal gebruik, misschien wel allebei tegelijk? Iets wat tegelijkertijd ook de clitoris of prostaat stimuleert? Met z’n tweetjes een dubbele dildo berijden of juist in je eentje met een zuignap tegen de tegels in de douche terwijl je verder met jezelf speelt? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een geschikte dildo voor! dildo’s kunnen grofweg worden onderverdeeld in gewone vaginale of anale dildo’s, voorbind exemplaren al dan niet met harnas of tuigje en dubbele dildo’s. Als er een motor in zit om ze te laten trillen spreken we van een vibrator, die indien gebruikt voor penetratie ook onder de dildo’s valt, zoals de bekende multi-stimulator Tarzan. Let bij aankoop op het formaat en materiaal, maar ook zeker op waar je jezelf wilt stimuleren en of je dat alleen wilt doen of met je partner. Wil je er ook mee in de badkamer genieten, kies dan een waterdichte variant.

Zorg goed voor jezelf en je speeltje

Niemand wil een infectie overhouden aan een gezellig avontuurtje, en een paar dagen pijn tussen de benen is ook zeker niet aan te bevelen. Zorg daarom goed voor je speelgoed en reinig het na gebruik met een toycleaner en laat hem goed drogen. En zorg ook goed voor jezelf, gebruik een geschikt glijmiddel om nare pijntjes te voorkomen, dat maakt de gehele ervaring een stuk geiler. Gebruik in de anus alleen daarvoor geschikte speeltjes en zorg ervoor dat het een prettige ervaring is voor iedereen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *