Uncategorized

Vind de juiste zorgverzekering in 3 stappen

Wist je dat jaarlijks duizenden mensen over stappen van zorgverzekering? Dit kan verschillende redenen hebben. Zo zijn sommige niet tevreden met de service die ze nu krijgen, maar het grootste gedeelte van de mensen stapt over omdat ze hierdoor simpelweg enorm veel geld kunnen besparen. Wanneer je de goedkoopste zorgverzekering weet te vinden, kan je op jaarbasis tientallen euro’s besparen. Maar hoe vind je de juiste en goedkoopste zorgverzekering precies? Ik leg het uit in drie eenvoudige stappen.

Stap 1 – Weet wat je wilt

Wanneer je een keuze gaat maken is het natuurlijk belangrijk om te kijken wat je nodig hebt en wat voor zorgverzekering hierbij past. Het is belangrijk dat je voor je zelf een overzicht maakt met de kosten aan zorg die je denkt te hebben in 2021. Door deze kosten op een rijtje te hebben kan je eenvoudig zien welke verzekeringen het beste bij jou passen. Verder is het ook handig om de hoogte van je eigen risico alvast te bepalen. Door dit eigen risico wordt de maandelijkse premie natuurlijk lager, maar heb je wel kans dat je plotseling een flinke rekening moet betalen. Denk dus goed na of je dit wel kan veroorloven.

Stap 2 – Vergelijk

Wanneer je precies weet wat je wilt hebben kan je gaan kijken naar waar deze zorgverzekering het goedkoopste wordt aangeboden. Dit kan je doen door de verschillende zorgverzekeringen te vergelijken op www.zorgkiezer.nl. Wanneer je hier je gegevens invult zul je een mooi overzicht krijgen van alle zorgverzekeringen die bij je passen.

Stap 3 – Afsluiten

Wanneer je de zorgverzekeringen met elkaar hebt vergeleken, dan heb je waarschijnlijk een zorgverzekering gevonden die goed bij je past. Deze kan je direct afsluiten via de eerdergenoemde website. Zo hoef je zelf niks meer te doen en wordt alles voor je geregeld. Doe dit wel op tijd, want je hebt slechts tot 31 december om over te stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *