Baby

3 tips voor een leuke babykamer!

Wanneer er een baby op komst is, is het natuurlijk belangrijk om een mooie en fijne plek voor je newborn te creëren. Een mooie babykamer is dan ook een must! Je kan er natuurlijk voor kiezen om de kamer roze te maken als je een meisje krijgt of blauw als je een jongetje krijgt, maar je kan op nog veel meer manieren de babykamer omtoveren tot een paleisje. In de blog geven we je wat tips en inspiratie hoe jij een mooie babykamer kan maken!

Aankleedkussenhoes

Om te beginnen met een van de eenvoudigste manier om een babykamer te pimpen: koop een leuk aankleedkussenhoes. Vaak staat in het midden van de kamer de commode met daarop het aankleedkussen en staat dus centraal in de kamer. Tegenwoordig heb je onwijs veel verschillende aankleedkussenhoezen, dus er is voor ieder iets wils! Op https://www.koeka.com/ vind je een groot aanbod aankleedkussenhoezen waarmee je op een simpele manier de babykamer kan pimpen! 

Nieuw behang

Een manier op de kamer op te vrolijken die iets meer tijd en energie kost, is door de kamer opnieuw te behangen. Met behang kan je de kamer gelijk een nieuwe sfeer geven. En ook met behang is het assortiment reuze. Je kan gaan voor een klassiek roze of blauw behang, maar een behangetje met een dierenprint kan ook ontzettend leuk zijn voor in een babykamer.

Accessoires

Tot slot kan je de kamer natuurlijk opleuken met wat accessoires. Dit kunnen hele persoonlijke dingen zijn, zoals een foto van een echo of het geboortekaartje. Maar je kan ook denken aan een plankje met wat knuffels erop, een boekenplankje, noem maar op. Er zijn genoeg dingen die je kwijt kan in een babykamer, dus de opties zijn eindeloos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *